Costa Blanca Sales

Telefoon:
+34 966 764 017

Costa Blanca Sales is een gevestigd immobiliën kantoor met een gerenomeerde en onberispelijke reputatie en dit sinds het jaar 2000. Ons kantoor ligt in de zone Villamartin bij Torrevieja waar ons team van professionele medewerkers klaar staat met advies en begeleiding.

We hebben uitstekende relaties opgebouwd met al de lokale ontwikkelaars en bouwheren en door onze gevestigde naam krijgen we ook vele herverkopen in portefeuille. Dit geeft ons een brede waaier van prachtige nieuwbouwprojecten en van bestaande woningen.

Onze grondige kennis van de Immobiliënmarkt laat ons ook toe om u de juiste informatie te geven over alle woningen die worden gebouwd, maar ook over de bestaande woningen. Of het nu gaat om een nieuw appartement, challet of een vrijstaande villa, wij hebben steeds de informatie.

Ons team van medewerkers heeft jaren ervaring in de sector en zij kennen al de stappen die genomen moeten worden voor de aankoop van een eigendom in Spanje. Bent u op zoek naar een huis met sleutel op de deur of wil u een woning laten bouwen of bent u eerder geïnteresseerd in een bestaande woning, wij staan u met raad en daad bij in al de stappen in deze belangrijke beslissing; het kopen van een woning aan de Costa Blanca.

Ons verkoopteam helpt u eveneens bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de verschillende materialen die de ontwikkelaars aanbieden, zodat uw nieuwe woning exact beantwoord aan uw wensen.

Het team van Costa Blanca Sales dankt u voor het bezoeken van onze website, Costa Blanca Sales uw specialist in de aankoop van een woning. Aarzel niet ons te contacteren als u vragen hebt. We hebben ook een wekelijkse nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes aan de Costa Blanca. Indien u hiervoor interesse hebt kunt u zich hierop abonneren.

Laatste woningen

Appartement
1 Salle de bains 1
2 Chambres 2
Torrevieja
59,000 €
2 Salle de bains 2
2 Chambres 2
Formentera del Segura
55,000 €
Appartement
1 Salle de bains 1
2 Chambres 2
Torrevieja
60,000 €
1 Salle de bains 1
2 Chambres 2
Torrevieja
59,000 €